Palvelut

Hoidamme kaikki ainespuun ja karsitun energiapuun kuljetukset. Lisäksi palveluihimme kuuluvat rumpuputkien, räjäytysmattojen sekä hirsien ja muiden isojen esineiden nosto ja siirtäminen.

Puukuljetus Saarinen Oy tarjoaa kuljetuksia kolmannessa sukupolvessa, vastuullisesti ja vankalla ammattitaidolla.

Metsäteollisuus

Yhdistyksille, metsä ja energiateollisuudelle, yrityksille sekä yksityisille palvelu tarjontaamme kuuluu pääasiassa karsitun aines- ja energiaraakapuun kuljetukset.

Suoritamme myös osa- ja kokonaisurakointia. Puutavaran hallinnointi ja omatoiminen ohjaaminen määräpaikkaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Yksityiset

Palveluvalikoimaan kuuluu perinteisesti polttopuiden kuljetukset, puutavarapinojen peittelyitä, puutavaran varastoalueiden ja metsäautoteiden huolto ja kunnostus. Erilaiset pienet nostotyöt max 1,5 tonnia esim. leikkimökki, kattotuolit jne.

Kalusto

Kuljetuspalveluita suoritetaan 76 tonnin kokonaispainoille luokitellulla täysperävaunu yhdistelmällä.

Nostopalvelut puutavara-auto kuormaimella

Teiden huoltoa ja kunnostusta yli 5 tonnin traktorilla.

Kysy lisää palveluistamme

Ota rohkeasti yhteyttä ja soita, lähetä meille sähköpostia tai jätä tarjouspyyntö.

Puukuljetus Saarinen Oy

Kuljetuksia kolmannessa sukupolvessa

Teollisuuden palvelut

Hoidamme aines- ja karsitun energiapuun kuljetuksia ympäristöä kunnioittaen ja vankalla ammattitaidolla. Lisäksi palveluihimme kuuluvat rumpuputkien, räjäytysmattojen, hirsien ja muiden isojen esineiden nostot ja siirrot.

Yksityisasiakkaiden palvelut

Suurin osa kuljetuksistamme suuntautuu teollisuuden tarpeisiin, mutta palvelemme myös yksityisasikkaita. Voit luottaa ammattitaitoomme polttopuiden kuljetuksissa, kattotuolien nostoissa, puunkaadon painatuksessa tai vaikka leikkimökin siirtämisessä.

Tienhoitopalvelut

Ymmärrämme tilapuitteiden vaatimukset nykypäivän metsätyöskentelyssä ja olemme erikoistuneet metsäteiden huotamiseen, lumenaurauksiin ja lanauksiin. Pidämme tiet kunnossa kaikille tienkäyttäjille ympäri vuoden.